4 listopada, Stowarzyszenie Ekologiczne „Łarpia”, cykliści z „Samej Ramy” oraz kajakarze z „Alchemika” i „Lenia” zaprosili na tradycyjne „Pieczenie Ziemniaka” połączone ze spływem kajakami i „smoczą łodzią”.
Zdjęcie 1 z 31
Zdjęcie 2 z 31
Zdjęcie 3 z 31
Zdjęcie 4 z 31
Zdjęcie 5 z 31
Zdjęcie 6 z 31
Zdjęcie 7 z 31
Zdjęcie 8 z 31
Zdjęcie 9 z 31
Zdjęcie 10 z 31
Zdjęcie 11 z 31
Zdjęcie 12 z 31
Zdjęcie 13 z 31
Zdjęcie 14 z 31
Zdjęcie 15 z 31
Zdjęcie 16 z 31
Zdjęcie 17 z 31
Zdjęcie 18 z 31
Zdjęcie 19 z 31
Zdjęcie 20 z 31
Zdjęcie 21 z 31
Zdjęcie 22 z 31
Zdjęcie 23 z 31
Zdjęcie 24 z 31
Zdjęcie 25 z 31
Zdjęcie 26 z 31
Zdjęcie 27 z 31
Zdjęcie 28 z 31
Zdjęcie 29 z 31
Zdjęcie 30 z 31
Zdjęcie 31 z 31